Dette får du i Vista SP1

NYHET: I dag legger Microsoft ut en prøveversjon av Vista SP1 for utvalgte testere og MSDN-abonnenter. I neste uke blir den tilgjengelig for almuen. Her er hva du kan forvente.

Publisert
Sist oppdatert

I en pressemelding fra Microsoft Norge som dukket opp torsdag morgen, ble innholdet i Vista Service Pack 1 oppsummert på denne måten:

"Produktet inneholder bl.a. forbedringer og oppdateringer rundt sikkerhet, ytelse og pålitelighet, og gir støtte til ny maskinvare og forskjellige standarder. Det er fokusert spesielt på scenario som er viktig for sluttbrukere og bedrifter. Dette inkluderer:

  • Alle tidligere oppdateringer siden lansering.

  • Forbedringer rundt ytelse og pålitelighet i f.eks. filkopiering, nettverksbrowsing og forbedret responstid på ”resume from sleep”.

  • Installasjonsopplevelsen er forbedret. Dette har bl.a. har ført til redusert installasjonstid og mindre behov for plass på disken.

  • Forbedringer i administrasjonsopplevelsen, bl.a. støtter BitLocker nå kryptering av flere volum. "

For mer informasjon, se Windows Vista blogg

Windows Vista Service Pack 1 er en gratis oppgradering av operativsystemet, og den endelige versjonen ventes tidligst i februar måned.

Les også

Piratvarsel hver time
Ett år med Vista

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer