Dette er Online Spotlight

Online spotlight i Windows Media Center er etter vår mening den viktigste delen - og samtidig den som kan gjøre mest for å revolusjonere måten vi ser TV på. Her er det du får:


NRK

NRKs nettilbud er kjent for de fleste - og i Media Center får du tilgang til nøyaktig det samme innholdet. Den eneste forskjellen er at betaltjenestene som Alltid Moro og andre ikke er med "i denne omgang" - og at innpakningen denne gangen faktisk fungerer på en TV.

TV 2 WebTV

TV 2s tilbud er også en spesialtilpasset versjon av Internett-innholdet deres, som vil si at du må betale litt for å være med på moroa. Dette gjør du direkte fra Media Center, og du bruker den samme kontoen som du gjør på WebTV. Noe av innholdet er imidlertid gratis.

Hovedbildet til online spotlight - innholdet kan filtreres, og knappene til høre tar deg direkte dit du vil Vis mer


MyStation

MyStation inneholder filmer fra Film2Home og musikkvideoer - og ikke minst arkivene til TVNorge. Dette må du betale litt for - og er i praksis det samme innholdet som på Telenors iCanal.

TVOnTime

Denne modulen lar deg ta opp TV-programmer fra Internett eller mobiltelefonen. Altså får du tilgang til programguiden uansett hvor du er.

Norsk Filmarkiv

Er også en nyinnpakning av nettjenesten deres - men med bedre TV-grensesnitt som du kan betjene fra fjernkontrollen. I alt har det over 300 filmer.

SF Anytime

Over 1000 filmer fra Svensk Filmdistibusjon - som en betaltjeneste og nyinnpakning av innholdet deres fra nettet.

I tiden som kommer vil det også komme tillegg fra andre aktører som ønsker seg inn på det norske markedet, i følge Microsoft Norge. Derfor "skal vi ikke se bort i fra" at mye av innholdet som finnes i den amerikanske versjonen også kommer til den norske - som for eksempel Reuters eller MTV.

Se bilder av Online spotlight
Se bilder av programguiden
Tilbake til hovedartikkelen