Dette er blitt dårligere i Windows 7

DEBATT: Har du prøvd Windows 7 beta, og funnet ting som fungerer dårligere enn i XP og Vista? Her kan du lufte din frustrasjon - og kanskje til og med få hjelp til problemene.

Microsoft melder om rekordinteresse rundt betaversjonen av Windows 7, og pågangen fra publikum har vært enorm.

Her kan du laste ned betaen

Vi i DinSide Data har installert operativsystemet på en rekke maskiner, og har i likhet med de fleste som har omtalt operativsystemet offentlig, mye positivt å melde. Men ikke alt er blitt bedre siden Vista, mener vi.

Her er noen av tingene vi mener er blitt dårligere, og som bør forbedres før lanseringen senere i år:

Manglende programmer. Flere programmer som fantes i XP og Vista er borte i Windows 7. Erstatninger for de fleste kan lastes ned via Windows Live, men ett av programmene, Movie Maker, er mye simplere i Live-versjon.

Internet Explorer krasjer. Vi har opplevd mange krasj i den nye Internet Explorer 8. Dessuten er kompatibiliteten med en rekke sider dårlig, blant annet med dinside.no og e24.no.

Manglende drivere. Har du en gammel PC kan det bli mye driverinstallasjon i etterkant. Dette var til dels bedre i Vista.

For mange ikoner i kontrollpanelet. Syntes du det var mange ikoner på kontrollpanelet i Vista? Bare vent til du får se Windows 7.

Men i det store og hele er det langt flere forbedringer enn tilbakeskritt, mener vi. Det kan du lese mer om i denne artikkelen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Din mening

Er du blant dem som har latt deg friste til å installere Windows 7? Hvilke erfaringer har du gjort deg?

Bruk debatten knyttet til denne artikkelen til å lufte meningene dine og få svar på eventuelle spørsmål du måtte sitte med!