Desktube tar YouTube til skrivebordet

Trenger ikke nettleser lenger.

Med Desktube kan du se favorittklippene dine uten å åpne nettleseren.
Med Desktube kan du se favorittklippene dine uten å åpne nettleseren. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det går nesten ikke en eneste dag uten at man svinser innom YouTube, enten gjennom lenker som man får via epost, Facebook eller videoer som er bakt inn i nettsider man besøker.

Trenger ikke nettleser

Desktube Lite er en tredjeparts applikasjon som lar deg spille av videoene uten en gang å starte nettleseren. Ikke bare det, hvis du har YouTube-konto kan du også logge deg inn, slik at du kan poste kommentarer, lage spillelister og dele videoer med bekjente på forskjellig vis.

Applikasjonen har et enkelt og rent brukergrensesnitt, der funksjonaliteten er sortert ved hjelp av arkfaner.

For alle plattformer

Desktube Lite er basert på Adobe Air, og er dermed plattformuavhengig. Alt skal fungere like bra i MacOS og Linux som i Windows, men vi gjør oppmerksom på at vi kun har testet i sistnevnte. Versjoner for iOS og Android skal være på trappene.

Ikke 100% ennå

Desktube tar YouTube til skrivebordet


Vi opplevde at en del musikkvideoer ikke lot seg avspille, med melding om at de kun kan vises på youtube.com. Delingsfunksjonen virker foreløpig kun pr epost, men utviklerne lover at sosiale nettverk snart vil komme på plass.

Du finner mer informasjon og kan laste ned applikasjonen fra Desktube.tv.

Få også med deg artikkelen om UMPlayer, som kan spille av 270 filformater, inkludert YouTube-videoer direkte fra nettet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer