Denne MP3en lades på tre minutter

NYHET: Denne utradisjonelle MP3-spilleren fra Sony har innebygd G-sensor, skritt-teller, avstandsmåler og måler for kaloriforbruk, samt stoppeklokke.

NW-S200 er en ny Walkman-serie fra Sony, først og fremst myntet på trening. I tillegg til de mange sportsfunksjonene som er skissert over, kan det nevnes at den har en utførelse i sprutsikkert aluminium for å forhindre at svette og andre ulumskheter finner veien inn i spilleren.

Klikk for større bilde
Klikk for større bilde Vis mer


Du kan i følge Sony programmere personlige målsettinger for hver treningsøkt, slik at musikken stopper etter en definert tidsperiode, når et mål for kaloriforbrenning er nådd eller en viss distanse er tilbakelagt.

Spilleren er ikke stort større enn en tyggispakke, og støtter en rekke formater, inkludert MP3, WMA, AAC og Sonys eget ATRAC-format. Den har også innebygd radio.

Lader på tre minutter

Det mest imponerende er muligens hurtigladningsfunksjonen, som gir tre timer kontinuerlig avspilling etter kun tre minutters opplading. Etter 40 minutter er batteriet fulladet, og gir 18 timers kontinuerlig avspilling, i følge Sony.

Walkman NW-S200 kommer med hodetelefoner og armbånd for treningsbruk. Et bånd til å ha spilleren rundt halsen kan kjøpes som tilbehør. Den finnes i flere forskjellige farger og utgaver, med kapasiteter fra 512 MB til 2 GB, og priser fra 895 til 1.595 kroner inkl mva.

Mer helgemoro.