Den morsomste Facebook-applikasjonen?

Bonfire lar deg putte akkurat det du vil rett inn i minifeeden din.

Publisert
Sist oppdatert

I kjølvannet av oppsummeringen av de 10 mest populære Facebook-applikasjonene, snublet vi også over et par vi synes var ekstra morsomme.

En av dem var Bonfire, som i disse dager nok opplever økt oppmerksomhet. For - i USA har Facebook via den såkalte "beacon" gjort informasjon tilgjengelig om folks kjøpevaner. Brukere som klikker på en annonse og gjennomfører et kjøp får dette listet i sin minifeed, som har satt sinnene i kok hos en rekke ofre, som har fått spolert overraskelsene de kjøpte inn til julaften (ITavisen).

Facebooks grunnlegger, Mark Zuckerberg, har angret seg offentlig og gjør nå om denne funksjonen, men hvis du synes det kunne ha vært morsomt å rapportere om hva du har kjøpt, gir Bonfire deg muligheten til å fortelle resten av verden netopp det.

Faktisk gir Bonfire deg muligheten til å skrive hva enn du vil, og så dukker det opp i andres nyhetsstrømmer i ny og ne, og det er jo nettopp dette som er gulrota:

Den morsomste Facebook-applikasjonen?


La høre fra deg i debatten under hvis du har formulert en setning du er ekstra fornøyd med.

URL: http://apps.facebook.com/wm_bonfire/

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer