Ivy Bean er eldst både på Twitter og Facebook såvidt vi vet. 104 år gammel, og fortsatt med! Foto: Twitter
Ivy Bean er eldst både på Twitter og Facebook såvidt vi vet. 104 år gammel, og fortsatt med! Foto: TwitterVis mer

Den eldste twitterbrukeren

Hun er 104 år gammel.

Den 104 år gamle pensjonisten, Ivy Bean, er den eldste brukeren av Facebook. Nå skal hun forsøke seg på Twitter.

Hun registrerte seg på Facebook for to år siden, hvor hun nå har så mye som 5.000 venner. Det er med hjelp av en agent fra Geek Squad at hun også har registrert seg på Twitter hvor hun allerede har 54.000 personer som følger henne.

Les også: Facebook pusser opp - igjen

Hyggelige meldinger

Bean oppdaterer twitterprofilen sin jevnlig med koselige meldinger til de som føger henne. Like før valentinsdagen skrev hun;

- Da er det tid for meg å si god natt, men jeg vil ønske dere alle en kjempefin helg, og håper dere får en fantastisk valentinsdag, skriver hun.

Noe av de ferskeste meldingene fra Ivy Bean på Twitter, er at hun har motatt valentinskort fra flere av de som følger henne, og at hun gjerne skulle svart på alle, men det vil ta henne måneder.

Les også: Her er Twitter-guiden

Oppfordret av Gamlehjemmet

Ivy Bean bor på et eldrehjem i Bradford i England. Hun skriver på Facebook-siden sin at hun liker å male og se på tv. Spesielt fotball, og at hun er en stor fan av Manchester United.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var da Ivy Bean byttet gamlehjem at hun ble aktiv på nettet. De ansatte på det nye gamlehjemmet oppfordret beboerne til å ta i bruk PC-en og sosiale nettsteder.

– Vi ønsker å holde beboerne våre uavhengige ved å la dem bruke datamaskinen, sa bestyrer Pat Wright til Daily Mail Online i 2008.

Gamlehjemmet satte opp en fanside for henne, som nå har over 7.000 medlemmer, hvor administratoren forteller at hun er en inspirasjon.

Les også: Helsen blir bedre med internett