Foto: Dell
Foto: DellVis mer

Dell 400 MHz Pentium II på testbenken

Også Dell lanserer kraftige 400 MHz Pentium II Pcer i disse dager. Nå er den første maskinen ankommet vå testlab, og den er en skikkelig råtass.

Dell Dimension XP R400 som er et minitårn fullt av godsaker. Den er satt opp som et råskinn av en hjemmemaskin med stor harddisk, DVD-leser, kraftige høyttalere pluss mye annet snadder.

Hovedkortet har Intels 100 MHz FrontSide Bus BX-brikkesett og 64 MB SDRAM. Grafikkortet er et STB Velocity AGP med 4 MB RAM. Harddisken er en IBM Ultra-EIDE på hele 13,5 GB, i tillegg følger det med en 100 Mb IDE ZIP-stasjon og en Hitachi DVD-ROM-leser med CineMaster DVD-avspillingskort, et TurtleBeach Montego A3D 64-stemmers PCI-lydkort og et US Robotics Winmodem Voice. Et Altec Lansing 3D-lydsystem med subbass og USB-kontroll kompletterer det hele.

Dell lanserer maskinen i flere valgfrie konfigurasjoner som inkluderer 19" skjerm, Microsoft Windows 95, mus og tastatur.

Prisene for XP R400-serien er fra Kr 23.990,- eks. mva. og oppover. Pris på den testede maskinen er ennå ikke klar, da maskinen først kommer i salg fra 1. mai.