De lekreste PC-kabinettene

Plast-PCer i frekke farger ble ingen stor suksess. Nå dukker det opp alternativer som vil tilfredsstille de mest kresne.

[Ugjyldig objekt (NAV)]
Foto: BEL Vis mer

Etter hvert som PCen finner veien til andre miljøer, er designet viktig for mange. Vi så en svært lekker enhet fra Cooler Master, som vil kunne plasseres i selv svært kresne miljøer.

Kabinettet er i helmetall, og minner mest om en komponent i et avansert musikkanlegg. Fronten er i børstet og eloksert aluminium, med et elegant deksel som skjuler CD/DVD-spiller og eventuell diskettstasjon.

Kabinettet var en prototype, men Cooler Master leverer allerede en rekke andre aluminiumskabinetter i mer tradisjonelle fasonger. Disse har i tillegg til det lekre utseende svært gode varmeledende egenskaper, naturlig nok side produsenten først og fremst er kjent som produsent av vifter for prosessorer.

I et kabinett med vanlige dimensjoner er det plass til hele 11 lagringsenheter, siden festebrakettene går i hele frontens høyde.

De mer tradisjonelle kabinettene er allerede i salg i USA, vi så flere typer hos Fry’s, som er gigantiske drømmebutikker for alle som liker elektroniske dingser av absolutt alle slag.