De fant Loftås

... og vant!

Publisert
Sist oppdatert

DinSides ultrakjappe julekalender har kjørt fem runders intensiv premiering. Nå er siste runde avsluttet.

De første rundene kunne du vinne enkel videoredigering - Studio 14 Ultimate fra Pinnacle. I runde fire la vi til Vocal Studio. Og i siste runde sikret vinneren seg i tillegg dette keyboardet.

Vi har testet Studio 14 Ultimate - les her

Her er vinnerne

<strong>Finn meg!</strong> Dataredaktøren har gjemt seg i en av artiklene på DinSide Data. Finn ham, finn stikkordet, og du kan vinne! Foto: Per Ervland/Bjørn Eirik Loftås
Finn meg! Dataredaktøren har gjemt seg i en av artiklene på DinSide Data. Finn ham, finn stikkordet, og du kan vinne! Foto: Per Ervland/Bjørn Eirik Loftås Vis mer

Deltakerne måtte finne bildet av en julepyntet Bjørn Eirik Loftås, DinSides dataredaktør i en av DinSide Datas artikler, og sende inn riktig stikkord som fulgte nissen.

Første dagsvinner er Kari Mette Pedersen. Hun fant bildet av Loftås og stikkord LUCIA i en artikkel om årets viktigste gratisprogram. Men nå ligger ikke bildet der mer.

Andre dagsvinner er Per Otto Lundhaug. Han fant redaksjonsnissen og stikkord VIDEO i en test av Apple iPod Touch. Nå ligger ikke bildet der mer heller.

Tredje dagsvinner er Nils Petter Liadal. Han fant redaksjonsnissen og stikkord DATA i artikkelen om Googles nye tjeneste. Bildet er selvsagt borte også herfra nå. Let og finn, og du kan kanskje vinne dagens ekstra fine premie!

Fjerde dagsvinner er Bjørn Ripland. Han fant Loftås og stikkordet WOW i artikkelen om billige vs dyre kabler. Nissen har nå flyttet på seg for siste gang - let og finn!

Siste dagsvinner er Kjell Knutsen. Han fant datanissen og stikkordet JUL i artikkelen om hvordan du får full fart på hjemmenettet.

DinSide gratulerer alle vinnerne og ønsker en GOD JUL!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer