<strong>BLACK FRIDAY:</strong> Butikkene bugner av tilbud i dag. Vi har plukket ut de beste tekno-kjøpene. Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix
BLACK FRIDAY: Butikkene bugner av tilbud i dag. Vi har plukket ut de beste tekno-kjøpene. Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix Vis mer

Black friday-tilbud 2016

De beste tekno-kjøpene på black friday

Vi har trålet black friday-tilbudene så du slipper.

Publisert
Sist oppdatert

Årets black friday er i full gang, og mang en nordmann har tilbrakt noen timer utenfor butikkene med de største tilbudene.

Vi har gått igjennom kjedenes kundeaviser og sett på black friday-tilbudene i nettbutikkene; da med fokus på de harde pakkene. For å skryte litt ekstra har vi gjort dette på natten i det butikkene la ut tilbudene sine.

I denne artikkelen tar vi for oss tilbudene vi mener er ekstra gode; gjerne også fordi det er snakk om et produkt vi likte godt da vi testet det, som har fått gode kritikker av andre og/eller der produsenten er kjent for å ha gode produkter i den kategorien. Vi er også litt opptatte av at prisen er på historisk lavt nivå.

For hvert produkt finner du en boks med oppdaterte priser fra Prisjakt.no. Det kan jo være at det blir priskrig på enkelte av produktene, og at tilbudene når dette skrives ikke står seg som de beste ut dagen.

Mobiltelefoner og nettbrett

Huawei P9 koster i dag 2888 kroner hos Expert, som er rekordlavt, selv om Elkjøp bare ligger en hundrelapp over. Det synes vi er en svært god pris for en telefon som kostet bortimot det dobbelte da den ble lansert i sommer. Vi trillet en femmer på terningen.

Honor 5X har høstet gode kritikker rundtom med tanke på prisen (som typisk har vært på 2.500 kroner), og i dag får du den til 1490 kroner hos NetOnNet. Det er rekordlavt.

Det ble mye Huawei nå, men denne godbiten må du få med deg: P9 Plus, som er en av få telefoner vi har gitt en sekser på terningen i år, får du i dag til 4.444 kroner hos CDON. Kanskje ett av dagens beste kjøp!

Veldig mye Huawei, faktisk, for en annen av telefonene med sekserterning er det vi kalte høstens smarteste mobilkjøp; Honor 8. Den er 500 kroner billigere enn før:

Den lille Android-telefonen fra Sony, Xperia X Compact, får du til 2990,- hos NetOnNet i dag. Det er godt under det den pleier å ligge på, og en femhundrelapp rimeligere enn forrige prisrekord.

Da den største utgaven av iPad Pro ble lansert for et år siden (12,9") måtte du ut med over 10.000 kroner for 128GB-utgaven. Mange nettbutikker tar 9.000 for den, men Dustin Home selger den i dag til 6490,-.

Oppdatert: Det ser ut til at dette produktet ikke lenger kan bestilles.

Har du begrenset mobilbudsjett, men veldig lyst på iPhone, får du iPhone 5s til 2.444 hos Expert i dag. Det er en tre år gammel telefon, så den fremstår nok ikke så kjapp i skøytene som den en gang var, men kan fint være god nok for mange. (InfoCare-tilbudet i boksen under er en brukt telefon.)

TV og spillkonsoll

Samsung UE55S7005 får du til 9995 kroner hos Elkjøp i dag. Denne er av mange kåret til årets beste TV-kjøp og fikk også terningkast seks på Dinside. Samsung-TV-en kostet nesten det dobbelte da den kom på markedet tidligere i år, men har den siste tiden ligget jevnt rundt 12.000 kronersmerket. I dag kan du spare ytterligere to tusen kroner.

For øvrig får du 60-tommeren til en tusenlapp ekstra hos Siba og NetOnNet.

Skulle du ha ekstra god råd denne jula, kan du vippse har Elkjøp også tilbud på 78-tommeren av Samsungs 9-serie, nærmere bestemt Samsung UE78KS9005. Den koster i dag den nette sum av 34.995 kroner, men nesten det dobbelte hos noen av konkurrentene. Merk dog at den har vært på tilbud til tilsvarende pris hos Lefdal (som har samme eier som Elkjøp) tidligere.

Flere har også tilbud på 75-tommeren i Samsung 8-serie, UE75KS8005, om du er på utkikk etter en stor TV men vil spare de siste tusenlappene:

Vil du heller ha en OLED-TV får du i dag 55-tommersutgaven av LG OLED55E6 til svært gode 19.995 på Lefdal. Det er en TV som kostet 55.000 kroner da den kom for et halvt år siden!

Banker hjertet for Sony, har Komplett tilbud på Sony Bravia KD-65XD8505 som nå koster 12.990. Den har vi ikke sett under 15 høvdinger før nå.

CDON kjører et godt tilbud på PlayStation 4 slim 500GB, som du i dag får til 2190 kroner. Riktignok var den på tilbud til 2222,- tidligere i uka, men det er likefullt en knallpris, spør du oss.

Er det heller Xbox som gjelder, har Dustin Home satt ned prisen på Xbox One med Quantum Break til 1699 kroner. Legger du på en drøy 500-lapp får du den nye Xbox One S-konsollen med Fifa 17 hos Expert.

Bærbar PC

Både Elkjøp og Lefdal har en rekke maskiner på tilbud, men så vidt vi kan se har de fleste av dem hatt tilsvarende lave priser tidligere. Verdt å merke seg er imidlertid at ikke-annonserte Windows-maskiner fås med 20 prosent rabatt.

Det samme gjelder Expert (altså 20 prosent på Windows-maskiner), men butikkjeden har også 10 prosent rabatt på alle Macbook-modeller dersom du går med planer om å kjøpe en slik.

Komplett har en rekke PC-modeller på tilbud i dag, og det kanskje beste tilbudet er en HP Elitebook 840 som selges med 44 prosent rabatt. Dette er en fin premium PC med 14-tommer full HD-skjerm og Core i5-prosessor, til 6.999 kroner. Vi har knapt sett denne til under 10.000 kroner tidligere.

Synes du det blir for mye, har også Expert en god pris på en annen HP, modellen 15-AY104NO, til 3.799 kroner. Den har også full HD-skjerm og siste generasjon Core i5-prosessor.

Er du derimot ute etter noe kraftigere, som også takler spill og tyngre grafiske jobber, kan du få en Lenovo IdeaPad Y700 til en fin pris hos Dustin. Så vidt vi kan se, er den flere tusenlapper billigere der enn i nest billigste butikk.

Lyd

Vi likte godt Logitech UE Megaboom da vi testet den for nesten to år siden og belønnet den med en sekser på terningen. Høyttaleren spiller godt, er vanntett og byr på 20 timers batteritid. Dessuten kan den pares med flere titalls like høyttalere om du kjenner flere som har en lignende høyttaler. I dag får du den for 1495 kroner hos Elkjøp; godt under det som har vært vanlig pris på denne høyttaleren siden lansering. Ja, du får til og med en ryggsekk på kjøpet.

Beats Pro-klokkene er også på tilbud i dag og koster omtrent halvparten av det de gjør til vanlig, hvis du er glad i litt basstung lyd.

Er du på jakt etter et par gode trådløse hodetelefoner uten at det koster skjorta, skrytes det fælt av Jabra Move Wireless, som du av og til får på tilbud til 399 kroner; også i dag.

Ha-på-ting

Expert knaller til med 900 kroner for Fitbit Charge 2; godt under nestemann på lista. Da vi sjekket i natt var den imidlertid ikke på lager.

Klarer du deg med første utgave av Apple Watch, får du den til 1.999 kroner hos Komplett. Lavere pris har vi ikke sett til nå.

Er det pulsklokke du er på jakt etter, har Komplett kommet ned i tresifret på Polar M400HR (med pulsbelte).

Foto/video

GoPro Hero5 Black er det splitter nye GoPro-kameraet, og det får du til 3590,- hos Dustin Home. Det er riktignok ikke mer enn 400 kroner å spare der kontra Apple Store (3990,-), men så er nå engang produktet splitter nytt.

Droner

Lot du deg friste da vi skrev om Parrot Disco for noen uker tilbake, er den på tilbud både hos Apple og Dustin Home i dag, til snaue 9.000 kroner; ned fra 13.000 kroner.

DJI Phantom 4 fikk full pott på terningen da vi testet den, og der ser det ut til å være litt priskrig i år, der flere butikker har lagt seg rett under 10.000 kroner. Den kostet 16.000 da den kom i sommer.

Rutere

TP-Link Archer C3200 er en utmerket ruter om du er på jakt etter ny. Komplett kjører knallhardt på 1245,- kroner i dag; godt under halv pris av det den kostet da vi testet den i sommer.

Samme butikk har også et heftig tilbud på splitter nye Asus RT-AC5300, som vi nylig testet. Komplett har satt den ned fra drøye 5.000 til snaue 3.000 kroner. Knalltilbud!

Har du funnet noen gode teknotilbud i dag? Tips oss gjerne i kommentarfeltet. Vi satser på å holde denne artikkelen litt levende utover dagen, så besøk den gjerne flere ganger.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer