Har du bare 4000 kroner i budsjett til ny PC? Fortvil ikke. De beste PC-tilbudene i denne prisklassen vil gi deg PC-glede lenge. Foto: Produsenten/DinSide.no
Har du bare 4000 kroner i budsjett til ny PC? Fortvil ikke. De beste PC-tilbudene i denne prisklassen vil gi deg PC-glede lenge. Foto: Produsenten/DinSide.noVis mer

De beste PC-tilbudene august 2012

Vi har saumfart nettbutikkene for de beste tilbudene akkurat nå.

Visste du at DinSide tester flere bærbare PC-er enn noe annet testmagasin i Norge? I tillegg til rene produkttester publiserer vi også en rekke tips og råd om PC-bruk og ikke minst kjøp, gjennom vår serie "De beste PC-tilbudene".

Gode PC-er til under 4000 kroner

Denne uken starter tusenvis opp igjen med skolegang og studier, etter en heller bedrøvelig sommer værmessig, kanskje. Gledelig er det derfor at databutikkene bugner av PC-tilbud, og du kan faktisk få enkle, brukbare maskiner til godt under 3000 kroner. Går du opp en tusenlapp får du PC-er som du kan ha glede av lenge, og det er i prisklasse 3500-4000 kroner vi har hatt fokus på denne gangen, og "normal-PC-er" med 15,6" skjerm.

Dette er en prisklasse vi mener er fornuftig å legge seg på, hvis man har helt vanlige behov hva angår PC-bruk: Skole-/kontoroppgaver, surfing, sosiale medier, musikk, bilder og film. Men merk at det er mye rusk og rask også i denne prisklassen, men disse unngår du hvis du følger våre anbefalinger!

12 PC-tilbud

Vi har saumfart noen av de største og mest populære nettbutikkene, og plukket ut modellene i denne prisklassen som vi mener gir mest for pengene. Ut fra spesifikasjonene, ytelsestestene til PassMark, og våre egne erfaringer med merker og maskinvare, har vi plukket ut den PC-en vi synes er det beste PC-tilbudet i prisklassen akkurat nå.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Butikkene vi har saumfart er: Komplett, MPX, Netshop, Dustin Home, PS, Multicom, Siba, Netonnet, Elkjøp, Lefdal, Expert og CDON - totalt 12 butikker altså.

>> Gå direkte til oversikten

Se også våre ferske PC-tester