De beste PC-tilbudene - oktober

Hvor mye PC er det egentlig mulig å få for skarve seks tusenlapper? Vi har svaret her!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DinSide Datas uavhengige beste PC-tilbud har i årevis presset prisene på datamaskiner i Norge, og det er ikke uten grunn vår oversikt både er fryktet og elsket av bransjen. Det viktigste for oss er likevel at dere som forbrukere kan velge blant en rekke knalltilbud, og det er også tilfelle denne gangen.

LES OGSÅ:

image: De beste PC-tilbudene - oktober

Syv ferske PC-tilbud

Denne måneden har vi fått nettbutikkene Komplett.no, PS.no, PCutstyr.no, Multicom, Netshop, Datakjeden og Mamoz Data å sette sammen noen fristende tilbud til 6.000 kroner.

Merk at dette ikke er en fysisk test. Det er på bakgrunn av spesifikasjonene og maskinvare vi har vurdert hvert tilbud og kåret en vinner.

På de neste sidene presenterer vi hvert tilbud, krydret med våre egne vurderinger. På siste side vil du finne vår sluttvurdering av tilbudene og kåringen av "Beste PC-tilbud".

>> Her ser du alle PCene, med spesifikasjoner og vurderinger

Mange likheter
Det er ingen tvil om at hva du får for pengene har gått rett i været de siste månedene. Ser vi bort fra grafikkløsningen på denne månedens tilbud kunne samtlige PCer vært plukket rett fra årets første beste PC-tilbud til 10.000 kroner.

Alle tilbudene kommer ikke bare med Windows Vista, men med dobbeltkjerneprosessorer, 2 GB RAM og grafikkløsninger som støtter "glass"-effektene i Windows Aero har samtlige også maskinvaren som skal til for å kjøre dette uproblematisk. Ellers har alle tilbud DVD-brenner og minnekortlesere, pluss nettverk og surroundlyd integrert på hovedkortene.

Hva med 10.000 kroners PCer?

Vi gjorde en stor test av PCer til ti høvdinger i august/september. Disse er fremdeles høyaktuelle og ligger på forsiden i flere nettbutikker. Den fysiske testen av de mest populære tilbudene finner du her.