<strong>REKORDBILLIG:</strong> I dag får du 256 GB-utgaven av iPhone Xs Max til 7490 kroner. Så billig har den aldri vært før. Foto: Pål Joakim Pollen
REKORDBILLIG: I dag får du 256 GB-utgaven av iPhone Xs Max til 7490 kroner. Så billig har den aldri vært før. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

De beste green friday-tilbudene

Ikke helt black friday, men noen godbiter er det å finne i tilbudsbunken.

Publisert

Hvert år sitter vi oppe halve natta og samler inn de beste black friday-tilbudene, men det skjer først i november – nærmere bestemt 27. november i år.

De siste årene har imidlertid mange butikker kastet seg på med vårens svar på black friday - green friday, som går av stabelen akkurat i dag. I likhet med black friday er det derfor mange tilbud rundtom, selv om tilbudene ikke florerer i like stor grad som de gjør før jul.

Uansett - vi har trålet oss igjennom tilbudene i dag, og her er de vi vil trekke frem som ekstra gode:

JBL Boombox

Foto: JBL
Foto: JBL Vis mer

Våren er tiden for å ta med musikken ut, og mang en danseinstruktør er strålende fornøyde med JBL Boombox. Dette er en relativt romslig Bluetooth-høyttaler som veier drøye fem kilo, og som kan by på 24 timers batteri og rikelig med bass.

Den har aldri vært billigere enn den er i dag, der flere butikker tar 2690 kroner, en god tusenlapp under det den har kostet den siste måneden.

Verdt å nevne er at JBL Boombox 2 ble lansert denne måneden, som forklarer prisfallet på den forrige utgaven.

iPhone Xs Max

Foto: Pål Joakim Pollen
Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

Inntil i høst var Xs Max Apples toppmodell, og den holder fremdeles stand som en meget kjapp og fin telefon. I dag får du 256 GB-utgaven for 7.500 kroner, så vidt over halvparten av det den kostet ved lansering - 14.490 kroner.

I en verden der den norske krona står svakere og flere nye toppmodeller koster over 10.000 kroner, er det ikke til å komme fra at dette er et meget godt kjøp.

=> Dinsides test av iPhone Xs Max

Samsung Galaxy Watch Active 2 4G

Foto: Pål Joakim Pollen
Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

I dag får du også 40 mm-utgaven av Samsungs nyeste smartklokke en tusenlapp under det den koster til vanlig - 2990 kroner. Klokka finnes i 40mm og 44mm-varianter, så det er altså «dameklokka» som har den største rabatten i dag. Men også den store utgaven er satt ned 700 kroner.

Vi var godt fornøyde med klokka da vi trillet femmer på terningen tidligere i år og mener at dette kanskje er den beste smartklokka for Android-brukere.

Huawei Matebook D

Foto: Martin Kynningsrud Størbu
Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer

Så seint som i februar testet vi denne PC-en og kalte den «svært mye PC for 7.500 kroner». I dag er prisen på 14-tommeren barbert med 1500 kroner.

Vår tester var blant annet veldig fornøyd med fingersensoren, den raske SSD-en og et godt tastatur å skrive på. Har du en Huawei-telefon av nyere årgang er også Huawei Share-funksjonen verdt å sette pris på, der du særdeles enkelt og raskt kan overføre filer mellom enhetene bare ved å legge mobilen inntil.

PS! Også 15,6-tommeren er rimeligere i dag - en femhundrelapp under 14-tommeren.

Acer Predator X34P

Foto: Acer
Foto: Acer Vis mer

Det blir mye hjemmeliv om dagen, og nå ser det ut til at det også blir kaldere den neste uka - en perfekt unnskyldning for endelig å kjøpe gaming-skjermen du har siklet på, og kanskje særlig om du har fått igjen på skatten – de pengene kommer på konto raskere enn noen gang.

Skjermen fra Acer er en buet variant som måler hele 34 tommer over diagonalen i et 21:9-format, og den støtter Nvidia Gsync. Våre venner i Tek.no gav skjermen 9 av 10 poeng i sin test.

For med en normalpris på 10.500 kroner, må det sies å være et godt tilbud når du i dag får den til sju tusenlapper.

Det var tilbudene vi fant ekstra gode i dag, men om du er på jakt etter spesifikke produkter, kan det være at du får dem litt ekstra billig på green friday. Bruk gjerne søketjenester som Prisjakt eller Prisguiden for å sjekke selv.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer