De beste bærbar-tilbudene

Her ser du det beste nettbutikkene kan by på til 7.000 kroner, og det er ikke lite. Du bestemmer hvilke modeller vi skal teste!

Vi har nå ventet en stund med å presentere beste PC-tilbud for bærbare, så det er nok en gang på høy tid at vi har en ny omgang i vår populære serie. Vi har imidlertid hatt oversikter og kåret vinnere i stasjonær-klassen, sist i forrige måned, der vi sammenlignet ni PCer til 6.000 kroner.

Husk å stemme!
Bærbar-testen er todelt. Først kommer den teoretiske sammenligningen med våre kortfattede kommentarer, som du er i ferd med å lese nå. Del to er den fysiske testen i vår testlab. Hvilke maskiner som skal testes kan du være med på å bestemme. Når del to er ferdig, vil vi kåre det beste PC-tilbudet.

De beste bærbar-tilbudene


7 tilbud til 7.000 kroner


Datakjeden, Lefdal, MPX, Multicom, Netshop, PCutstyr.no og PS Data er denne gangen med i oversikten. Bortsett fra å sette en pris på omtrent syv tusenlapper har vi gitt butikkene frie tøyler til å velge "egne" eller kjente merker. Tilbudsmaskinene kommer denne gang fra fra Acer, Asus, Fujitsu Siemens, HP og Toshiba.

Felles for alle maskinene er 15,4-tommers bredskjermer med en oppløsning på 1280 x 800 piksler. I tillegg kommer samtlige med Windows Vista og dobbeltkjerneprosessorer for bærbare datamaskiner fra Intel og AMD.

Klikk her for å se de to første tilbudene -->

[Ugjyldig objekt (debatt)]