De beste bærbar-tilbudene

Drømmer du om en ny bærbar PC som matcher fluktstolen, eller trenger du en dugelig en til høstens strabaser? Vi har funnet frem noen gode kandidater!Skolestart! Enten dette ordet får deg til å smile, gråte eller bare gli inn i apati, så betyr det i mange tilfeller også en ny start. Og ikke minst: en ny mulighet til å mase på deg en splitter ny bærbar PC.

Er du ferdig med skolen så skal du heller ikke la det være noen hindring. Bærbare PCer er billigere og bedre enn noensinne, og vi vet av erfaring hvor godt det er å sitte i skyggen en varm sommerdag en lekker sak i fanget. Av den batteridrevne sorten. Ja, vi snakker fremdeles om bærbare PCer...

I den anledning har vi samlet et knippe aktuelle bærbare til omtrent ti lapper, noe som burde være en overkommelig pris for en maskin. Vårt mål er at datamaskinen skal passe for de fleste og til de fleste bruksområder. Så sjansen er stor for at du skal finne en du liker her.

De beste bærbar-tilbudene


10 tilbud til (ca.) 10.000

Som vi pleier å gjøre med stasjonære PCer begynner vi med å presentere alle PCene, plukker ut vår favoritt og lar dere lesere velge ut to til. Utover vil vi da gjøre en fysisk test av disse bærbare PCene slik at dere får et virkelig godt grunnlag å bestemme dere på.

Vi har ni bærbare PCer og en Mac på lista vår denne gangen. Acer, Apple, Asus (via yaTack), Dell, HP, Lenovo, MPX, Multinote (Multicom), Tundra (PSdata) og Zepto (Netshop) er representert.

NB!
Husk at dette er en ren sammenligning av spesifikasjoner. Batteritid (når oppgitt) er basert på antagelser eller produsentens tall. Det er ikke garantert å være korrekt i forhold til våre målemetoder. Vi vil selvfølgelig måle nøyaktig under de fysiske testene.

Når det gjelder grafikkortene er det hovedsakelig til spilling disse kommer til sin rett, og vi vil svært grovt nevne hvor bra de yter. Men det er også viktig å huske på at kraftigere kort som regel bruker mer strøm, som gir mer varme og støy. Derfor er det ikke noe poeng i å kjøpe en maskin med et kraftig grafikkort hvis du ikke kommer til å bruke det.

Men da knekker vi i gang! Først: Acer --->