Datakjeden 2008-07

Lenke til butikken

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

.
Datakjeden trår som alltid friskt til. I sitt vante CoolerMaster-kabinett har denne gangen presset inn et Asus-hovedkort (P5N-D) som kan kjøre to grafikkort i SLI. Dette er paret med en Core 2 Duo E8400 - en meget populær tokjerneprosessor fra Intel - og 4 GB RAM.

LES OGSÅ:

Et annet sted ikke Datakjeden har spart på kruttet er grafikken - her finner vi GeForce 260 GTX som tilhører nVidias nye 200-serie.

Den medfølgende Asus-skjermen på 22 tommer har kort responstid og med en oppløsning på kun 1680 x 1050 punkter bør selv de mest krevende spillene gli fint på denne PC-en. Men i dag vet vi også at mange foretrekker en 24-tommers skjerm med høyere oppløsning.

Totalt et fint tilbud fra Datakjeden, men for noen vil kanskje ikke den "lille" skjermen friste. Diskplassen er også kun det halve av hva vi finner på flere av de andre tilbudene - der de fleste riktignok har svakere grafikkløsninger.

image: Datakjeden 2008-07

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikk Tekniske data helt nederst i denne.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

Du kan også sammenligne PC-tilbudene side om side.

Testresultat

Datakjeden 2008-07

Terningkast

Støtte for SLI, meget raskt grafikkort

"Liten" skjerm og bare 500 GB diskplass


Klikk lenkene under for å se de andre PCene i denne månedens sammenligning:


Datakjeden juli
Komplett.no juli
Lefdal juli
Multicom juli
Netshop juli
PCutstyr.no juli
PS.no juli

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!