Data og elektrokavalkade!

OPPSUMMERING 2006: Her er sakene som ble klikket på flest ganger i året som gikk.

DinSide.no sitt 9. år på nett ble også vårt beste noen sinne, både med hensyn til besøkstall og antall publiserte produkttester. Mot slutten av året har vi i snitt en million lesere i måneden, og testene våre brukes som referanse for stadig flere - inkludert andre uavhenige medier, samt de berørte bransjene.

Testene

Det er derfor ikke uventet at det er produkttestene våre som blir hyppigst besøkt. Den aller mest leste testen i 2006 var også den som ble oftest oppdatert, nemlig testen av mobiltelefoner. Her er rangeringen (med lenker) av de best besøkte produkttestene, de fleste er såkalte løpende tester:

1. Mobiltelefoner
2. Digitale kameraer
3. Bærbare PCer
4. PC-tilbudene
5. LCD-skjermer
6. Fremkalling
7. MP3/PMP-spillere

Interaktive verktøy

Absolutt flest treff fikk naturligvis Surfometeret vårt. Her kan du teste både opp- og nedlastingshastigheten på internettilkoblingen din, og tjenesten besøkes av flere tusen lesere hver eneste dag. Her er listen over de best besøkte interaktive verktøyene som er knyttet til DinSide Data:

1. DinSides Surfometer
2. Bredbåndsoversikten
3. Mobilvelgeren
4. Kameravelgeren

Enkeltartikler

At leserne våre er opptatte av Windows Vista er hevet over en hver tvil. Men våre to store gjennomganger ble ikke like godt besøkt som oversikten over produktene som har stupt mest i pris. Her er de mest leste enkeltartiklene i 2006:

Artikkelen fortsetter under annonsen

1. Dumpepriser på data og elektronikk
2. Windows Vista Beta 2 i praksis
3. De beste USB-gavene
4. Den store Windows Vista-testen
5. Sony Ericssons enorme mobilslipp
6. Windows Media Player 11 i praksis
7. Test av Nokia N80
8. Test av Nokia 6280
9. Test av Sony Ericsson K800i
10. Nokias nye supermobiler

Åpen klasse

DinSide Data publiserer jevnlig artikler med tips og råd, datahumor og kuriositeter. Nye serier i 2006 er blant annet Fotodoktoren og Søndagssurfen, som begge ble godt besøkt. Her er de mest populære seriene i åpen klasse:

1. Fredagshumor
2. Datadoktoren svarer leserne
3. Søndagssurfen
4. Helgemoro!
5. Fotodoktoren

Veien videre...

DinSide Data har som formål å være din høyre hånd før, under og etter kjøp av data- og elektronikkprodukter. Vi lover å være på hugget også i 2007, og være tidlig ute med gode og uavhengige råd. Vi lover også å lansere noen nye spennende tjenester, så følg med!

Godt Nyttår!
Hilsen Bjørn Eirik, Brynjulf, Vegar og Pål Joakim i DinSide Data!