DashNotes - smart utvidelse til Chrome

Noe av det mest fornuftige bruken av «Ny fane» vi har sett.

<B>TAVLE:</B> DashNotes er en oppslagstavle for ting du kommer over på nettet og som du ønsker å ta vare på.
TAVLE: DashNotes er en oppslagstavle for ting du kommer over på nettet og som du ønsker å ta vare på. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Du har helt sikkert vært borti situasjoner der du trenger å ta vare på lenker, videoer, bilder og tekst fra nettsider, og det finnes flust av metoder å gjøre dette på. Det er imidlertid få som er like intuitive som DashNotes, en gratis utvidelse til nettleseren Google Chrome.

Oppslagstavle

I praksis fungerer DashNotes som en oppslagstavle. Et sted der du kan samle ting fra nettet som du ønsker å hente fram igjen og bruke senere. Når du støter på nettsider, YouTube-videoer, tekst og bilder som du ønsker å ta vare på, høyreklikker du ganske enkelt med musa, og velger Add page/text/image to DashNotes.

image: DashNotes - smart utvidelse til Chrome


Neste gang du åpner en ny fane i nettleseren, er det DashNotes som åpnes - med alle nettsidene, tekstklippene, videoene og bildene du har valgt å ta vare på.

Også manuelt

Du kan også opprette et nytt notat til DashNotes ved å trykke på «+» øverst til venstre, og fylle inn manuelt den informasjonen du ønsker å ta vare på.

image: DashNotes - smart utvidelse til Chrome


Ønsker du å slette et notat, er det bare å trykke på «X» i venstre hjørne. Enkelt og greit.

Vårt inntrykk

Vi liker enkelheten og måten informasjonen presenteres på. Morsomt også at bakgrunnsbildet endres hver gang man åpner en ny fane. I neste versjon håper vi å kunne flytte på notatene etter eget ønske. Dette ser ikke ut til fungere i versjonen vi testet.

DashNotes installeres enkelt fra Chrome Web Store

Samleside: Google Chrome