CyberDrive med 36x-brenner

Å brenne CDer er blitt en lynrask affære, med nye, rimelige CD-brennere. Nå lanserer taiwanske CyberDrive verdens første 36x CD-brenner!

CD-RW CW068D fra CyberDrive brenner vanlige CDR-plater med en maksimal hastighet på 36x, eller 5.4 MB pr sekund. Det betyr at en full CD på 650 MB brennes på utrolige to minutter.

CDRW-plater brennes i 12x, også dette er i skrivende stund raskest på markedet. Lesing av platene foregår i 48x hastighet (maksimalt). Dette er med andre ord ingen sinke, verken på den ene eller andre måten.

Sikker brenning

Brenneren er utstyrt med et internt bufferminne på 2 MB, og ExacLink-teknologien sørger for sikker brenning, selv når du utfører andre oppgaver på PCen samtidig. Denne teknologien kan sammenlignes med BurnProof og JustLink som vi har stiftet bekjentskap med tidligere, fra andre produsenter. Brenneprogrammet som følger med er solide Nero Burning Rom fra tyske Ahead Software.

Cyberdrive er kanskje mer kjent for rimelige produkter enn høy kvalitet. Prisen på den nye 36x-brenneren er i skrivende stund ikke klar, men brenneren ventes på markedet i løpet av januar. Vi vil selvsagt teste den så snart den er tilgjengelig her hjemme.

Her finner du vår store test av CD-brennere