Hvilke tråder må kuttes for at sukkertøyet skal havne i froskemunnen? Det er i korte trekk utfordringen du må hanskes med i Cut the Rope.
Hvilke tråder må kuttes for at sukkertøyet skal havne i froskemunnen? Det er i korte trekk utfordringen du må hanskes med i Cut the Rope.Vis mer

Cut the Rope gratis i nettleseren

Et av de mest populære mobilspillene på stor skjerm.

Microsoft, ZeptoLab og Pixel Lab har laget en HTML5-versjon av et av de mest populære og avhengighetsskapende mobilspillene de siste par årene, Cut the Rope. Les vår omtale av spillet.

Gratisspillet inneholder 27 nivåer, og det eneste du behøver for å spille det er å besøke nettsiden CutTheRope.ie.

Best i Internet Explorer

Selv om spillet er optimalisert i forhold til Internet Explorer 9, fungerer det også i andre nettlesere som støtter HTML5-kode. I praksis betyr det alle nyere nettlesere, enten de heter Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari eller Opera.

Enkelte nivåer må imidlertid låses opp ved å feste spillet til oppgavelinjen, noe som kun er mulig med Internet Explorer 9. Og det er nok også forklaringen på hvorfor Microsoft har involvert seg i utviklingen.

Her ser du hvordan spillet fungerer:


Det måtte dessuten litt Flash-kode til for å få helt korrekt lyd- og musikkeffekter i Firefox og Chrome, men det skal være spillbart selv uten Flash installert i disse nettleserne, skriver vår kilde Makeusof.com.

Spillet finner du her.

Har du kommet så langt, klarer du sikkert resten også (?)
Har du kommet så langt, klarer du sikkert resten også (?) Vis mer