Crossover gratis i dag

Lar deg kjøre Windows-programmer på Mac og Linux.

Med Crossover kan du kjøre Windows-programmer og -spill på Mac og Linux.
Med Crossover kan du kjøre Windows-programmer og -spill på Mac og Linux. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Som ved det amerikanske presidentvalget i 2008, gir Codeweavers også bort Crossover for Mac/Linux i år for å øke oppmerksomheten rundt valget og få folk til stemmeurnene.

Men du må være snar. Tilbudet gjelder kun i dag 31. oktober amerikansk tid; det vil si ut i morgentimene torsdag her til lands.

Med Crossover kan du installere Windows-programmer på Mac og Linux. Programmet koster til vanlig $60 (snaue 350 norske kroner med dagens kurs) og inkluderer da 12 måneders gratis support og oppgradering.

Ikke alle spill og programmer lar seg kjøre like smertefritt. Derfor har Codeweavers nettsider en oversikt over hvor godt programmer kjører. De som har gullmedalje kan forventes å fungere prikkfritt, mens du må være litt mer tålmodig med sølv- og bronsemedaljer.

Les også: Gamle DOS-spill i nettleseren

Du kan søke etter spesifikke titler eller bla igjennom listene. Mange spill som ikke er tilgjengelig på Mac og Linux lar seg kjøre via Crossover, og det er også mulig for brukerne å stemme på spill og programmer de vil at utviklerne skal fokusere på. Noen ganger kan det også være at eldre utgaver av Crossover fungerer bedre på et gitt spill/program slik at du heller bør bruke en eldre versjon. Det finnes derfor medaljehistorikk for alle spill og programmer.

Vil du ha Crossover gratis med 12 måneders oppdatering, gjør du det på denne siden.

Mer informasjon om hvordan du går frem for å installere programmer finner du på codeweavers.com.