Creative med nettverktøy

Creative mener du nå slipper levere inn MP3-spilleren på service. Kanskje.

Publisert
Sist oppdatert

Creative har i årevis vært frempå når det gjelder MP3-spillere, og har vært et av flere anstendige alternativer til Apple iPod. I det minste var det det før iPod Touch kom på banen. Siste Zen når liksom ikke helt opp lenger...

Creative med nettverktøy


Men for deg som altså har en MP3-spiller fra Creative kan det være greit å vite at du nå kan oppdatere og/eller fikse spilleren selv over Internett ved hjelp av et verktøy kalt MP3 Recovery Tool - som skal være så enkelt å bruke at selv Mor kan bruke det.

I tillegg til oppdateringer skal dette verktøyet - ifølge Creatives pressemelding - fikse biffen i 80 prosent av tilfellene der du tidligere måtte ta den lange og harde turen til din lokale elektronikkpusher for å få service på spilleren.

Programvaren laster du ned fra Creatives kundestøttesider dersom du har Windows XP eller Vista (ikke 64-bit).

Foreløpig har Creative kun utviklet gjenopprettingsverktøyet for MP3-spillere, men utelukker ikke at det også kommer for andre produkter dersom det blir godt mottatt hos forbrukerne.

Kilde: pressemelding

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer