Creative lanserer nye, rimelige høyttalere

Bruker du fortsatt høyttalerne som fulgte med PCen? Da er det på tide å oppgradere, og Creative lanserer nå tre bra og billige løsninger.

De tre nye modellene har Creative som vanlig utviklet i samarbeid med Cambridge SoundWorks, og de lanseres nå i forbindelse med et nytt Sound Blasert Live! 5,1-lydkort. De tre settene heter DeskTop Theater 5.1 DTT2200, FourPointSurround FPS1800 og FPS1500. Alle er flerkanalsløsninger, og Creative har klart å holde prisene på et akseptabelt nivå.

DTT2200 er en Dolby 5,1-løsning som fungerer best i kombinasjon med det nye Live!-lydkortet. Den består av fire satellitthøyttalere, senterkanal og en subwoofer med lekker trefinish. Prisen på dette høyttalersettet er 129,99 amerikanske dollar, altså ca. 1,220 kroner. Det er imidlertid prisen i USA, den norske prisen er ennå ikke klar.

FPS1800 er en enklere løsning, med fire satellitter og en kraftig subwoofer. Disse høyttalerne gir meget kraftig lyd til en lav pris (99,99 dollar – ca. 930 kroner i USA). FPS1800 er beregnet for spillentusiaster og DVD-interesserte som er ute etter den beste kombinasjonen av pris og god lyd.

For de mest sparsomme er det nok FPS1500 som er det beste valget. Det er også et sett med fire satellitthøyttalere og en subwoofer, og den norske prisen er på bare 999 kroner inkludert moms. Disse høyttalerne passer best for brukere som spiller spill og hører på musikk på PCen men ikke har de høyeste kravene til lydkvaliteten.

Alle de tre settene er allerede tilgjengelige i USA, og kommer i norske butikker i løpet av den nærmeste tiden.