Creative lanserer Nomad Jukebox 3

Nomad Jukebox 3 heter Creative Labs' nye satsning på markedet for bærbare MP3-spillere. Med større kapasitet, nytt design og raskere overføring, bedyrer selskapet at dette er den ultimate MP3-spiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Creative Nomad Jukebox 3 er arvtakeren til Creative Nomad Jukebox, som vi har omtalt i denne artikkelen. Av en eller annen grunn velger Creative Labs å benytte Nomad-navnet i USA, og D.A.P (Digital Audio Player) i Europa.

Den nye utgaven har fått økt kapasiteten fra 6 GB til 20 GB i 3.0, og i tillegg ventes både 30 og 40 GB-utgaver etter hvert.

Grei kapasitet...

Spilleren leser både MP3 og de mindre WMA-filene, og kan i tillegg brukes som stemmeopptaker med en kapasitet på flere uker. 20 GB gir deg plass til 4-6.000 MP3-filer i god kvalitet, eller 8-10.000 filer WMA-format.

Det betyr at en platesamling som omfatter flere hundre plater kan få plass i den lille spilleren.

Raskere, penere, bedre

image: Creative lanserer Nomad Jukebox 3

Designet er ganske annerledes enn på forgjengeren, den nye virker langt mindre klumpete. Nytt i denne versjonen er for øvrig forbedret batterikapasitet (inntil 22 timers avspillingstid med det medfølgende oppladbare batteriet).

Dessuten kan du nå overføre MP3-filer fra PCen din ved hjelp av FireWire-tilkobling, som gir minst ti ganger høyere overføringshastighet. Hvis du ikke har FireWire-port på PCen din, kan du fortsatt bruke en USB-port, men det vil da normalt ta flere timer å overføre 20 GB...

Når produktet blir tilgjengelig i Norge, er foreløpig ukjent. Actebis i Arendal er importør av Creative-produkter til Norge, tlf 37 06 06 06.

Lenker:
DinSide tester MP3-spillere
Creative Labs inc.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!