Creative D.A.P. Jukebox oppgraderes

Var 6 GB for lite til å huse hele MP3-samlingen din? Nå kan du kjøpe en oppgradert utgave av den populære harddiskbaserte spilleren, med femdoblet kapasitet.

Den nye utgaven av Creative D.A.P. Jukebox (også kjent under navnet NOMAD Jukebox) er lansert i to versjoner, én med 20 GB, og én med 30 GB harddisk. En annen nyhet er at spilleren kan benyttes som en stor ekstern harddisk for alle filtyper. Overføringen skjer via USB, og spilleren får sin egen stasjonsbokstav i Utforskeren.

Inntil 1.500 fulle album

Spilleren støtter lydformatene WAV, MP3 og WMA. I nær-CD kvalitet får du plass til rundt 750 fulle album i MP3-format (128 kbps), og omtrent det doble i WMA-format (64 kbps). Det skulle vel holde for de aller fleste.

Den nye utgaven er foreløpig kun å få kjøpt fra nettstedet NomadJukebox.net, og koster 399 amerikanske dollar for 20 GB-versjonen (rundt 4.000 kroner), og 499 amerikanske dollar for 30 GB-versjonen (rundt 5.000 kroner). I tillegg kommer avgifter for å få spilleren til Norge.

Gamle spillere kan oppgraderes

Fra NomadJukebox.net får vi opplyst at eiere av 6 GB-utgaven kan oppgradere spillerne sine til 20- eller 30 GB-versjoner uten problem. Du trenger da en harddisk som er formatert med Creative D.A.P. Jukebox's eget filsystem, og denne får du kjøpt fra NomadJukebox.net. 30 GB-harddisken koster 249,90 amerikanske dollar + avgifter, godt og vel 2.500 kroner. Klarer du deg med 20 GB, koster den deg en tusenlapp mindre.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ble du lokket av dette, kan du handle fra denne siden.

OPPDATERT:

NB! Fra SMG i Norge får vi opplyst av nettstedet nomadjukebox.net IKKE er et offisielt Creative-nettsted, men drives av personer som kjøper vanlige Jukeboxer fra Creative
og oppgraderer dem blant annet med større harddisker. Creative supporterer m.a.o ikke disse produktene.

Les vår test av Creative D.A.P Jukebox