Corel med trykksakprogram for småbedrifter

Corel Print Office er en billig pakke som gjør deg i stand til å lage profesjonelle oppsett av visittkort, brevhoder, brosjyrer o.l. For bare 750 kroner får du bildebehandling, sideombrekking, tegneverktøyer, kontaktdatabase og 2.700 ferdige maler.

Corel har allerede lansert Ventura 8, som er desktop publishing-programmet for mer profesjonell bruk. Corel Print Office er en enklere pakke som er laget for små bedrifter og hjemmebrukere med behov for å lage god layout på en enkel måte. Vi har tidligere testet Microsoft Publisher 98 som konkurrerer i det samme markedet som Corel Print Office.

Print Office

Print Office er programmet som skal knytte sammen bilder og tekst til ferdige publikasjoner. Grensesnittet er bygget opp med veivisere som skal lede ferske brukere gjennom hele prosessen.

Programmet har også tegneverktøyer som er hentet fra det betydelig mer profesjonelle programmet CorelDraw 8. Tegneverktøyene er ikke fullt så avanserte, men de er et godt utgangspunkt for å lage vektorbaserte tegninger.

Som vanlig er Corel gavmild når det gjelder tilleggene, og du får med hele 2.700 maler som du kan bruke som utgangspunkt. 500 av disse malene er designet av profesjonelle designere, mens 2.200 er levert av ulike tredjepartsleverandører.

Bildebehandling

Pakken inneholder også programmet Corel Photo House 2.1, som er et enkelt bildebehandlingsprogram. Photo House har lånt programkode fra storebror Photo-Paint, og har mer enn 30 spesialeffekter og retusjeringsfunksjoner.

Også i Photo House er grensesnittet bygget opp med veivisere for å hjelpe nye brukere med å komme raskt i gang.

Kontaktdatabase

Programmet Colleagues & Contacts er en adressebok og kalender som kan holde rede på avtalene dine og minne deg på kommende begivenheter. Adresseboken har funksjoner for fletting ,slik at du for eksempel kan adressere en brosjyre til alle kontaktene dine.

Pris: 750 kroner
Distributør: Computer 2000, tlf. 22 78 20 00