Cooler Master SNA 95: Design-strømforsyning

Smart og lekker strømforsyning til PC-en din.

Bærbare PC-er, PDA-er, MP3-spillere og GPS-er. De er alle avhengige av eksterne strømkilder titt og ofte. I stedet for å ha med en haug av dem når du er på tur, kan det være smart å ha én som passer til dem alle.

SNA 95 (Slim Notebook Adapter 95W) er en universell 19V-strømforsyning fra Cooler Master, som i disse dager er på vei til markedet. Den stikker seg ut i mengden på flere områder, først og fremst på grunn av designet.

Passer de fleste

For denne er slank! Den bygger kun 17 mm i høyden, og i tillegg til å inkludere åtte forskjellige kontakter tilpasset de fleste bærbare PC-er på markedet, har den også en USB-port for lading av andre dingser.

Cooler Master SNA 95: Design-strømforsyning


Den leveres dessuten med en smart "kabelsnelle" som kan kneppes på undersiden, slik at du slipper lange snubletråder på bord og gulv.

Cooler Master SNA 95: Design-strømforsyning


Inntil 150W

Strømforsyningen kan levere jevnt inntil 95W, men klarer også mer, inntil 150W for korte perioder, i følge produsenten. 95W er imidlertid tilstrekkelig for de aller fleste bærbare PC-er.

SNA 95 er kompatibel med PC-er fra Acer, Asus, HP/Compaq, Toshiba, Sony, Dell og Lenovo, og har ifølge Cooler Master en veiledende pris på 66 Euro. Vi vet at enheten er på vei inn i norske butikker, men venter fortsatt på bekreftelse fra Cooler Master på pris og tilgjengelighet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du finner mer informasjon om den her.

Les også: Denne kan redde PC-en din