Comdex Fall 2000

DinSide har den siste uken vært i Las Vegas, og fra denne siden finner du spennende stoff fra Comdex Fall 2000.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Som vanlig er det mye liv og røre på Comdex
Som vanlig er det mye liv og røre på Comdex Vis mer

Vi har vært vitne til en rekke større og mindre produktlanseringer og fremtidsplaner på Comdex Fall 2000. Og selv om bransjen har fått kraftig juling på børsene verden over, har ikke dette preget stemningen på messen.

Intel viser muskler

Til tross for alt som har vært skrevet om Intels noe ustøe framdrift i det siste året, har de i høy grad vært tilstede i bildet på Comdex. Et stort område har vært viet programutviklere som allerede har tilpasset sine produkter til Pentium 4-prosessoren. Hele 67 firma, med stor vekt på spill, 3D og mediasektoren, har vært tilstede. Vi la merke til kjente navn som Adobe, Bitheadz, Corel, Funcom, Emagic, nvidia, BroderBund, Mattel og en rekke andre.

image: Comdex Fall 2000

Intel har også vært tilstede i flere andre sammenhenger, både i forbindelse med USB 2.0, som er rett rundt hjørnet, og trådløse nettverk, så noen overhengende fare for at de skal bukke under er det tydeligvis ikke.

Fremtidsvyer

Vi ble også imponert over en del svært framtidsrettede produkter, riktignok bare designstudier, fra Toshiba. Her har de klart å kombinere design og funksjonalitet i svært spennende former.

Velg underartikler fra menyen til venstre, eller fra lenkene under: