Utforsker med arkfaner, se det kan være lurt!
Utforsker med arkfaner, se det kan være lurt!Vis mer

Clover 3 gir arkfaner til Utforsker

Akkurat som i Google Chrome.

De fleste av oss har for lengst vent oss til å bruke arkfaner i nettleseren, og synes dette gir en praktisk og ryddig måte å organisere åpne nettsider.

LES OGSÅ:

Clover 3 utvider denne funksjonaliteten til også å gjelde Windows Utforsker.

Fungerer som Chrome

Programmet er tydelig inspirert av Google Chrome, som for tiden er i ferd med å bli den mest populære nettleseren for Windows. Arkfanene er identisk, du får muligheten til å opprette nye faner, sortere, låse, duplisere, bokmerke osv - akkurat som i nettleseren.

Bokmerker kan inkludere både mapper og filer, og blir alltid tilgjengelig øverst, i motsetning til Favoritter i vanlig utforsker som ligger i menyen til venstre. Disse er ikke alltid synlig.
Bokmerker kan inkludere både mapper og filer, og blir alltid tilgjengelig øverst, i motsetning til Favoritter i vanlig utforsker som ligger i menyen til venstre. Disse er ikke alltid synlig. Vis mer

Hver gang du åpner starter en ny instans av Utforsker, legger den seg som en ny fane i Clover 3. Dette gjelder også Kontrollpanel og andre spesialsider.

Hvis du trenger å ha to åpne Utforsker-vinduer side om side, drar du ganske enkelt en arkfane ut med venstre museknapp, og slipper på et ledig område på skrivebordet, akkurat som du ville gjort med et nettleservindu i Chrome.

Det ser faktisk så integrert ut, og fungerer så sømløst at vi uten problemer ville adoptert dette som standard i fremtidige Windows-utgaver.

Fint gratisprogram

Clover 3 er gratis og du finner mer informasjon om funksjonaliteten og kan laste ned Clover 3 fra hos DownloadCrew.co.uk. Clover fungerer i Windows XP og nyere, men dra og slipp-funksjonaliteten er noe begrenset i Windows 8 dersom PC-en er satt opp med Brukerkontokontroll (UAC).

Artikkelen fortsetter under annonsen