CloneDVD Mobile

Sannsynligvis den beste måten å kopiere favoritt-DVDen til lommespilleren.

Publisert
Sist oppdatert

Gjennom årenes løp har vi presentert en rekke metoder for å kopiere DVD-filmer her på DinSide Data. Skal du brenne en kopi av filmen til en blank DVD-plate finnes det nå mange gode løsninger, men fortsatt er gratisprogrammet DVDShrink en av våre favoritter, til tross for at utviklingen av programmet ble avsluttet for et par år siden.

På norsk

I det siste er det imidlertid mer aktuelt å kopiere filmer over på lommespillere som for eksempel iPod. Det er her programmet CloneDVD Mobile fra Slysoft kommer inn i bildet. Gjennom et svært enkelt grensesnitt og norsk språkdrakt, blir jobben med å kopiere DVDene dine ekspedert kjapt og smertefritt.

CloneDVD Mobile


CloneDVD Mobile støtter svært mange formater. På listen finner vi alt Sony Ericsson-telefoner til DivX-format, og kopieringen er veiviserbasert. Først velger du format, deretter oppgir du banen til DVD-filene. Klikk lenken under for å se den videre prosessen:

Slik kopierer du DVDen med CloneDVD Mobile

I tillegg til å kopiere hele filmer støtter programmet også enkel redigering, og forhåndsvisningsruten gjør det enkelt å plukke ut hvilket parti fra filmen du eventuelt ønsker å ta vare på. I vårt tilfelle brukte programmet rundt 25 minutter på å kopiere en halvannen times spillefilm til iPod-kompatibelt MPEG4-format, og ca 40 minutter på å lage en DivX-utgave av samme film.

Anbefales

CloneDVD Mobile


Slysoft CloneDVD Mobile kan brukes gratis i 21 dager. Ønsker du å bruke programmet etter dette, koster det 39 dollar, eller ca 210 kroner. Det betaler vi gjerne for dette programmet, som absolutt kan anbefales til denne oppgaven.

Slik kopierer du DVDen med CloneDVD Mobile

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer