CloneDVD 3.5

Pris: $99,95 (ca 640 kroner)
Prøveversjon: 14 dager, men du får kun kopiere én DVD
Hjemmeside:: www.clonedvd.net.Av alle programmene har muligens dette det aller beste grensesnittet. Her er det rett og slett bare å trykke på copy-knappen nederst, og følge instruksene. Du kan også velge å kopiere filmen til en mappe på harddisken, eller som en ISO-fil som kan brennes til plate senere.

Du kan også enkelt fjerne ting du ikke vil ha med, som lydspor, undertekster og ekstramateriale. Som eneste program gav CloneDVD oss beskjed om at kompresjonen var for høy (mer enn 50%), men etter å ha fjernet det ungarske lydsporet gikk det meget bedre. Du kan før øvrig velge null kompresjon, og fordele innholdet på flere plater.

Programmet beslagla stabilt 50-60% av prosessorkraften under kopieringen, og det var fullt mulig å gjøre andre oppgaver samtidig, som surfing og musikkavspilling. Hele filmen ble kopiert til harddisken på 29 minutter - som er tregest av samtlige i denne testen.

Konklusjon

Skal du ha et program som gjør kopijobben enklest mulig, er dette et klokt valg. Men programmet er dyrt, og det tar altså tid å gjøre jobben.

Lenker til programomtalene:

CloneDVD 3.5
1Click DVD Copy 4.1
DVD Cloner II
DVDFab Platinum Gold
DVDShrink 3.2
Nero Recode

Kort om kvaliteten

Best i test