CD-brennere

Dette er DinSide Datas sammenlignende test av CD-brennere. I likhet med de øvrige testene våre, oppdateres den fortløpende etter hvert som nye produkter kommer på markedet. I testen finner du alle produktomtaler, sammenligninger, interaktive Java-programmer og bakgrunnsartikler.

 Foto: Torvald Kvamme
Foto: Torvald KvammeVis mer

Best i test

Etter å ha testet CD-brennerne på et stort antall testkriterier, kårer vi produktet som vi totalt sett mener er Best i test.

NYTT! Sammenligne CD-brennerne

Du kan nå også sammenligne opptil 4 brennere, og du velger selv hvilke modeller, egenskaper og målinger du vil se.

Finn din CD-brenner

Med vår unike produktvelger kan du sette opp din egen test! Etter å ha angitt dine krav, viser Java-programmet din egen toppliste over brennere som passer for deg. Slik kombinerer du dine egne behov med vår kompetanse og testjobb!

Sammenligne målingene

Med vårt interaktive Java-program kan du sammenligne alle målingene vi har gjort på CD-brennerne. Produktene sorteres automatisk med den beste først når du velger en kategori. Hvis en brenner ikke har en angitt egenskap, får den verdien null.

Hvordan velge CD-brenner

DinSide Data tester CD-brennere med høy kompetanse og gjennomtenkte testkriterier. Her kan du lese om hvordan vi tester og hva du bør se etter når du skal finne din CD-brenner.

Hvordan er det mulig?

Er du interessert i hvordan CD-brennere egentlig virker? Her gir vi deg oversikten.

Test av CD-ROM-lesere

Alle CD-brennerne er testet like grundig som de rene CD-ROM-leserne når det gjelder å lese CDer. I vår test av CD-ROM-lesere finner du også mange bakgrunnsartikler som er relevant for brennerne også.