Casio lanserer Exilim PRO EX-P600

Casio er ikke lite stolte over den nye toppmodellen i Exilim-serien. Exilim PRO EX-P600 ser da også ut til å være et meget interessant kamera.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Casio lanserer Exilim PRO EX-P600
image: Casio lanserer Exilim PRO EX-P600
image: Casio lanserer Exilim PRO EX-P600


Kameraet har fått et helt nytt objektiv, denne gangen er det Canon som har levert det, og det yter 4x optisk (brennvidden tilsvarer 33-132 mm på et 35mm filmkamera, F2.8-4.0).

Men det som kanskje imponerer aller mest, er at det lille kameraet (måler 97.5 X 67.5 X 26.1 mm og veier 225g) har en bildebrikke på hele 6 megapiksler. Kameraet er riktig nok noe større enn de andre kameraene i Exilim-serien, men det bør fortsatt ikke være noe problem å ha det liggende i lomma. Huset er for øvrig fortsatt i rustfritt stål

Forbedret LCD

Kameraet har en stor LCD på 2 tommer på baksiden. Den har fått vesentlig høyere oppløsning enn skjermen på f. eks Exilim EX-Z3 og Z4 (115.000 piksler mot 84.000). Kameraet har innebygd minne på 9 MB, og kan i tillegg bruke SD/MMC-minnekort.

EX-P600 skal i følge den norske importøren Casinus starte på 2 sekunder og reagere umiddelbart på utløseren.

Kameraet ventes i butikkene i begynnelsen av april. DinSide Data har alt bestilt et eksemplar til test. Prisen er foreløpig ukjent.

[Ugjyldig objekt (ebatt)]
Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!