Canon lanserer ny DV-serie

CeBIT: Canon ligger ikke på latsiden, og kommer snart med en helt ny serie med digitale videokameraer, som er rettet mot lavpris-segmentet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Canons MV400-serie har vært et godt alternativ for prisbevisste brukere, med flere tiltalende og funksjonelle kameraer. Nå blir hele denne serien byttet ut med nye modeller, og den nye serien har fått navnet MV500.

image: Canon lanserer ny DV-serie

Den nye serien består av fire produkter, som har fått et nytt utseende og mange interessante funksjoner. Disse heter MV500, MV500i, MV530i og MV550i.

Funksjonalitet

Blant nyhetene er en ny 1-LUX-nattbildeteknologi, som skal kunne gi fargebilder i mørke omgivelser, uten den plagsomme hakkingen vi har måttet tåle fra tidligere modeller. De nye modellene har også fått forbedret optikk, og har nå zoom på opptil 18x optisk og 360x digital (MV550i når opp til hele 22x/440x). Alle modellene utenom den billigste MV500 fungerer også som analog til digital-konverter, hvilket betyr at de gjør om analoge signaler til digitale i sanntid, noe du tidligere trengte dyrt tilleggsutstyr til.

Alle modellene med unntak av MV500 er utstyrt med digitale og analoge innganger.

image: Canon lanserer ny DV-serie

De to dyreste modellene - MV530i og MV550i har et utvidet, USB-basert, PC-tilkoblingssett, støtte for MMC-minnekort og et progressivt fotosystem for bedre stillbilder.

Toppmodellen MV550i har også muligheter for utvidet opptakstid med ELP-teknologi og avansert tilbehørssko for tilkobling av ekstrautstyr som ekstern mikrofon eller lampe.

MV550i har veiledende pris på 10.495 kroner, og kommer i butikkene allerede i løpet av mars. De tre øvrige kameraene skal være tilgjengelige i løpet av april. MV530i er priset til 9.995 kroner, MV500i koster 8.995 kroner, mens den billigste varianten, MV500, ligger på 7.995 kroner.

Vi kommer snart tilbake med test av de nye kameraene, så følg med!

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!