Canon klar med mini-G3

Powershot A80 blir det nye flaggskipet i Canons A-serie, og dreibar LCD samt 4-megapiksels CCD er bare noen av likhetene med langt større Powershot G3.

Canon Powershot A80
Canon Powershot A80 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (DinSide.no): Kameraet er utstyrt med et nyutviklet 3x zoomobjektiv med f/2,8 lysstyrke, og 9-punkts autofokus.

A80 skal i følge Canon kunne ta seriebilder med inntil 2,4 bilder i sekundet, og inntil 3 minutters videosekvenser med lyd. Nærgrensen ved makro-opptakk er 5 cm, og du kan fokusere både automatisk og manuelt.

Med på kjøpet får du et 32 MB Compact Flash-kort som gir plass til 14 bilder i beste kvalitet.

(fortsetter under reklamen)

Rett til skriveren

Powershot A80 er dessuten det første digitalkameraet fra Canon som støtter PictBridge, den nye industristandarden for direkte utskrift fra kameraet, uten å gå veien om PCen. Det er ventet at de fleste blekkskrivere fra alle de fire store produsentene vil støtte dette i tiden fremover.

Mini-G3

I følge Canon er kameraet en mellomting mellom G2 og G3, i et mer kompakt hus, og oppdatert med blant annet DIGIC signalprosessor og flere andre tekniske nyheter, og kameraet har også en rekke muligheter for manuelle tilpasninger. Men i motsetning til G2/G3 har A80 hus i plast, og er ikke utstyrt med sko for ekstern blits.

Prisen vil ligge på rundt 4.500 kroner veiledende, moms inkludert, når kameraet blir å finne i butikkene i slutten av oktober.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!