Cachemywork

Omstart eller oppstart - slik kommer alt på plass igjen.

En leser tipset oss nylig om et program som kan være nyttig for en del av oss. Har det for eksempel skjedd at du må starte om PC-en når du er i gang med et større prosjekt som involverer mange programmer samtidig? Eller at du bare må avbryte for dagen og gjerne ville starte der du slapp i morgen?

Cachemywork tar tak i dette og er en løsning på flere av disse ønskene.

Hvordan virker det?

Programmet er gratis, du laster det ned og installerer det, enkelt og greit. Det er et lite program som ikke tar mange sekundene å laste ned.

Cachemywork


Sørg også for å laste ned, installere og aktivere .NET oppdateringen som det ligger lenke til på nettsiden til Cachemywork.

Når du har alle programmene du vil bruke åpne, starter du Cachemywork. Da kommer det opp en liste med alle programmene som er åpne.

Da krysser du av for alle programmene du vil skal åpne automatisk ved neste oppstart - frivillig eller ufrivillig.

Det er alt.

Ved neste omstart er det bare å lene seg tilbake, eller hente en kopp kaffe eller tilsvarende. Når du kommer til bake har alle programmer du krysset av blitt lastet inn slik de sto sist du brukte maskinen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bortsett fra...

Noen skinnende 100%-løsning er det ikke, men vårt problem var enkelt å løse.

Selv om vi hadde åpnet flere faner i nettleseren Chrome, så åpnet bare startsiden ved omstart av maskinen.

Men i Chrome er det en egen innstilling som gir deg valg for alternative oppstarter. En av disse er å åpne alle vinduer og faner slik de var da du avsluttet Chrome sist.

Med denne aktivert fikk vi på plass alt etter omstart.

Programmet Cachemywork kan du laste ned og lese mer om på denne siden.