BZR Player spiller 480 lydformater

Har du noen obskure lydfiler du skulle ha likt å avspille?

BZR Player har spesialisert seg på å spille av det aller meste av lydformater.
BZR Player har spesialisert seg på å spille av det aller meste av lydformater. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BZR Player er navnet på en musikkspiller for Windows. Spilleren har levd i skyggen av de mer etablerte, helt siden første versjon så dagens lys i 2008.

Støtter 480 lydformater

Siden den gang har imidlertid spilleren utviklet seg mye, og det er spesielt på ett punkt den skinner i forhold til de fleste andre musikkspillere, og som faktisk gjør at "lydspiller" er en bedre betegnelse. For BZR Player støtter hele 480 forskjellige lydformater, inkludert Amiga MOD, Atari YM, Nintendo NSF, samt lydfiler pakket i ZIP, RAR og en rekke andre komprimerte filpakker.

I tillegg til å kunne spille det aller meste av det som har blitt produsert av digital lyd, har spilleren også noen andre, fiffige egenskaper. Lyden kan for eksempel justeres til samme nivå på alle lydfilene direkte under avspilling, du kan kjøre programmet fra kommandolinjen med diverse brytere, du kan streame musikk fra HTTP-servere og mye mer.

Gratis

Du finner oversikt over alle lydformatene som støttes på denne siden, og kan laste ned programmet gratis fra denne siden.

Les også: Ripp CD-ene dine effektivt med disse to programmene