BumpTop gjør det morsomt å bruke skrivebordet. Her demonstrert på en stor touch-skjerm. Foto: Anand Agarawala/BumpTop
BumpTop gjør det morsomt å bruke skrivebordet. Her demonstrert på en stor touch-skjerm. Foto: Anand Agarawala/BumpTopVis mer

BumpTop-invitasjoner

Programmet er i lukket beta, vi har invitasjoner.

I forrige uke skrev vi om BumpTop - programmet som gjør skrivebordet ditt morsomt å bruke igjen.

Kort oppsummert gjør det skrivebordet ditt til en levende 3D-verden, hvor du kan kaste ikoner veggimellom - og jammen har det ikke et par praktiske funksjoner også.

I tillegg til skrivebordsflaten får du tre vegger der du (bokstavelig talt) kan henge filer du bruker ofte, i tillegg til et par kjekke ikoner som du kan dra filer til for å opprette e-post med vedlegg, eller skrive ut tekstfiler uten å måtte åpne et tekstbehandlingsprogram.

Dette, og en hel del andre funksjoner, kan du lese mer om i denne artikkelen. Vi erfarte at selv om programmet må modne litt før det er klart til daglig bruk, er BumpTop-utviklerne definitivt på sporet av noe.

Hvis du ikke vil lese, sier denne videoen fra 2007 det meste om hvorfor mange gjerne vil prøve dette programmet:

Lukket beta

BumpTop er foreløpig i privat beta, og du må ha en invitasjon for å laste ned programmet. DinSide har fått 1 000 invitasjoner som vi deler ut til våre lesere. For å få en, må du legge igjen e-postadressen din i feltet under.

Utvikleren bruker Google Docs Forms for å gjøre utdelingsprosessen lettere. Vi har embeddet skjemaet rett inn i artikkelen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Oppdatert: Utvikleren samler alle e-postadressene før invitasjonene går ut, noe som vil si at du ikke vil få den med en gang.

Oppdatering 2: Utvikleren har lovet at alle som registrerer seg vil få invitasjon. Det vil si at selv om du var nummer 1 001, vil du få invitasjon.


Hva synes du om BumpTop? Del erfaringene dine med andre lesere i debatten under eller forumet!