Buffalo Dualie

Smart dobbel dokk for iPhone/iPod og harddisk

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Noen mennesker liker orden og system, andre liker at det er enkelt å håndtere de små praktiske utfordringene man støter på. Med forskjellige apparater som bruker batteri er det ofte en utfordring å holde orden på ledninger og ladere, eller strømforsyninger til ekstrautstyr.

Fiks kombinasjon

Buffalo har laget en kombiløsning av en dokk, som både holder orden på lading og synkronsering av iPhone/iPod, og en tilhørende portabel harddisk. Dette er plassbesparende og som en ekstra bonus er det to USB-tilkoblinger på baksiden som passer perfekt til tastatur og mus.

Tilkoblinger

Alle tilkoblinger skjer på baksiden med en USB-kabel til PC/Mac og en til strømforsyningen. til iPhone/iPod er det standard kontakt og forskjellige adaptere for støtte av de forskjellige modellene.

image: Buffalo Dualie


Harddisken er på 500 GB og dokkes i en mini-USB kontakt som står i bunnen, som også sørger for strøm.

Les også Smart diskkabinett for bærbar

Men harddisken har også FireWire 800 kontakt, som langt overgår USB-ytelsen. Selve disken er jo det svakeste leddet her. Det følger med kabler både til FireWire 800 og FireWire 400.

image: Buffalo Dualie


I bruk

Dobbeldokken er grei i bruk, og fungerte upåklagelig. Det eneste vi har å innvende er at det er litt småplundrete å få harddisken til å treffe USB-kontakten. Litt lirking må til.

Disken er formatert for Mac og støtter Apple Time Machine for automatisk backup.

Les også Dele disk mellom Mac og PC?

image: Buffalo Dualie


Designet er passe kompromiss mellom teknisk funksjonelt og stilig, men når den står tom kan kanskje noen eldre kontorister ta den for en avansert hullemaskin.

Prisen for den doble dokkstasjonen med 500 GB harddisk blir i overkant av 2000 kroner når den dukker opp i løpet av februar måned.

Mer info finner du på Dualies nettside

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!