Brenn kalorier mens du spiller

Flere utstillere på årets Comdex viste løsninger som skal gjøre spill- og filmopplevelsen til en mer virkelighetsnær opplevelse.

Brenn kalorier mens du spiller
Brenn kalorier mens du spiller

Den koreanske paviljongen ble raskt vår favoritt. Her fant vi kanskje ikke alltid de mest nyttige produktene, men veldig mye morsomt.

Brenn kalorier mens du spiller

Her fant vi blant annet en løsning for deg som er glad i å spille TV-spill, men har dårlig samvittighet fordi du sitter for mye stille. Virtual Ring gjør deg rett og slett til en levende joystick, under slagordet ”You can actually burn up calories while playing games”

Virtual Ring kan minne om et bord som er plassert opp ned. Hvert ”ben” har innebygde sensorer som fanger opp dine bevegelser, og sender riktig signal til spillkonsollet.

Svett

Vi så en demonstrasjon av produktet, og vedkommende ”joystick” ble både sliten og svett etter noen minutter med kampsport på Playstation2.

Det så ut til å fungere bra, men vi har problemer med å se for oss hvordan et bilspill vil fungere med løsningen…

BestSoft, som har utviklet Virtual Ring, leter for tiden etter sponsorer. Fremtiden til produktet er derfor høyst usikker.

Force Feedback Headphones

En annen løsning som fanget vår oppmerksomhet, var RumbleFX, øretelefoner med Force Feedback-effekt. Det betyr i praksis at øretelefonene dirrer i actionfylte filmscener og spill. Vi fikk dem demonstrert sammen med filmen Matrix, og det førte nesten til at vi kjøpte et par. Dette var overraskende virkningsfullt!

Vi fikk opplyst at RumbleFX koster rundt $50 i butikkene. For mer informasjon, sjekk denne siden.

RumbleFX, Virtual Ring og karatespark – stort nærmere virkeligheten kommer du ikke uten å risikere blåmerker…