Bredskjerm til spill?

Hei,

Står nå over et veldig vanskelig valg (etter min mening.) Nemlig det at jeg skal gå over fra CRT- til LCDskjerm. Har tittet gjennom mange forskjellige av skjermene dere har testet, og valget står nå mellom:

19" Fujitsu-Siemens W19-1

Eller

19" Samsung SyncMaster 930BF

Som du sikkert vet så er jo forskjellen det at den ene er widescreen, mens den andre er "vanlig." Jeg spiller en del osv, derfor lurte jeg på om hvordan denne W19-1 er når det gjelder spill ol, står at den funker bra på spill og sånt, men åssen blir det med tanke på at det er en widescreen? Jeg har lyst til å ta sjansen og kjøpe denne Widescreen skjermen, hva er det du hadde valgt? Prisen er tross alt nesten den samme.

Datadoktoren svarer:

Hei,

Vi har testet Fujitsu-Siemens W19-1 på noen spill, og det har fungert helt fint. Fargene er bra og responstiden er veldig bra.

Mange spill har støtte for bredformat( widescreen) i oppsettet, og det er bare å velge riktig oppløsning i video-oppsettet. Andre programmer må lures til å fungere i bredformat, Battlefield 2 f.eks. fungerer når du endrer snarveien fra:

"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1

til:

"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1440 +szy 900

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.


MEN: En del nettspill tillater ikke endringer i FOV (Field Of View = synsfelt), det blir betraktet som juks og du blir kastet ut....

Disse må du da spille med "sørgerender" på hver side av skjermbildet...

Masse info om dette finner du på www.widescreengamingforum.com

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar

[Ugjyldig objekt (debatt)]