Bredbånd til folket!

Bredbåndskabler rulles fortsatt ut over store deler av landet, og andre raske internettløsninger bygges også ut. Men det er ikke lett å holde oversikten over hvem som tibyr hva på ulike steder. I DinSides oppdaterte Bredbåndsoversikt skaffer du deg all informasjon du trenger - på ett sted.

DinSide er kjent for sine mange kalkulatorer som gir deg en enklere og billigere hverdag. Bredbåndsoversikten er en av våre mest populære kalkulatorer.

Mange av oss drømmer om høyere overføringshastighet når vi bruker Internett, og kanskje fantaserer du om spennende bredbåndstjenester. Men hvor finner du et tilbud som er bra for deg?

I Bredbåndsoversikten kan du velge parametre som geografisk dekning, nedlastings- eller opplastingshastighet, pris, type teknologi eller lignende. Eller du kan velge å få all informasjonen på en gang. Vår interaktive kalkulator gir deg informasjonen om hvem som tilbyr hva, sortert slik du ønsker det.

Selskapene oppdaterer selv

Selskapene som presenterer sine løsninger i oversikten, har selv ansvaret for å holde informasjonen oppdatert. Det koster ikke selskapene noe å være med i oversikten. På den måten gjenspeiler oversikten markedet på en korrekt måte.

Savner du tilbydere i oversikten? Gi oss beskjed så skal vi sende en forespørsel til vedkommende.

Foreløpig er geografisk dekning sortert etter fylker, men du kan finne mer spesifik dekningsinformasjon i flere av leverandørenes presentasjoner.

Her finner du

Bredbåndsoversikten