Bose lar deg designe egne hodetelefoner

Slipper den nye modellen Quietcomfort 25 med et utall fargekombinasjoner.

<strong>TILPASSET:</strong> Amerikanske brukere kan bestille Bose QC25 fra nettbutikken og skreddersy hvordan de skal se ut. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
TILPASSET: Amerikanske brukere kan bestille Bose QC25 fra nettbutikken og skreddersy hvordan de skal se ut. Foto: PÅL JOAKIM OLSENVis mer

Bose har lenge vært anerkjent som en av de aller beste med tanke på aktiv støyredusering i hodetelefonene.

Teknikken går ut på å genere lyd som motsvarer støyen som er rundt deg, slik at du slipper å plages med duren fra flyet eller i andre omgivelser.

Den forrige modellen, QC15, har solgt i bøtter og spann, og nå står selskapet endelig klare med en oppfølger. QC15 blir i høst erstattet med den nye modellen QC25 etter å ha vært på markedet siden 2009.

Les testen: Bose Quitecomfort 15

Forbedret i alle ledd

«Vi har forbedret omtrent hvert eneste aspekt – bedre støyreduksjon, levende lyd, oppsiktsvekkende ny profil og stil og forbedrede øreklokker som kan legges sammen og bli mindre enn noensinne», sier viseadminisrerende direktør, Sean Garrett i en pressemelding.

QC25 skal være Bose' mest støyreduserende hodetelefoner noensinne, og er spesielt forbedret på lavere frekvenser.

MØRK OG LYS: Disse to utgavene er standardfargene. Hodetelefonene blir tilgjengelige 15. september her til lands.
MØRK OG LYS: Disse to utgavene er standardfargene. Hodetelefonene blir tilgjengelige 15. september her til lands. Vis mer


Drives av AAA-batteri

Den aktive støyreduksjonen (og den innebygde equalizeren) drives av et AAA-batteri, som i følge Bose har en varighet på cirka 35 timer. Om det blir tomt, kan du fortsatt høre musikk, men da uten disse funksjonene.

For ordens skyld er ikke QC25 trådløse og må brukes med kabel koblet til avspilleren.

Den nye modellen blir tilgengelig allerede 15. september og har en veiledende prislapp på 2599 kroner. Den kommer i mørk og lys utførelse.

Dinsides tester av hodetelefoner

Et hav av farger

Amerikanske brukere kan bestille de nye hodetelefonene via nettsidene til Bose, og om de legger på hundre dollar ekstra, kan fargene tilpasses nøyaktig slik man ønsker via et eget verktøy.

Vi har prøvd å undersøke om denne muligheten også blir tilgjengelig her til lands, men har foreløpig ikke lykkes å få noe informasjon om det fra Bose. Vi oppdaterer artikkelen dersom vi hører noe.

Flere ferske nyheter fra IFA 2014