Bordtennis til Xbox 360!

SPILLNYHET: Den ikke ukjente utvikleren Rockstar annonserte nylig sitt første nestegenerasjonsspill. Er det GTA4? Nei, det er noe helt annet.

Rockstar er de siste årene blitt en nærmest legendarisk utvikler, først og fremst takket være sine GTA-spill, og den enorme mengden oppmerksomhet de påkaller seg, og ikke minst de andre kontroversielle spillene med Rockstar-logoen på (Manhunt, The Warriors, den kommende Bully).


Så her sitter vi og venter på at Rockstar kanskje skal begynne å snakke om GTA4 på PlayStation 3 eller Xbox 360, eller et annet høyprofilert spill til en eller flere av de nye konsollene. Men hvilket spill er det utviklerne velger å lansere til de mektige, nye maskinene?

Bordtennis.

Det virker imidlertid som om Rockstar ikke betrakter den kommende tittelen som et fullverdig spill, men mer som et underholdende eksperiment. I følge sjefen Sam Houser, handler spillet om simplisitet og moro, ser bra ut og fokuserer på å gjengi intensiteten i en bordtenniskamp.


Meningen er at kraften i Xbox 360 skal fokuseres på å simulere sporten og gi den ultimate grafiske opplevelsen, i stedet for å bruke ressursene på å skape en stor spillverden.

Vi skal innrømme at ideen faktisk høres litt morsom ut. Og skjermbildene er heller ikke direkte stygge. Ikke minst, spillet er priset til kun 29.99 dollar, som tilsvarer litt over 200 kroner. Table Tennis kommer ut 26 mai, og vi ser frem til å sjekke det ut nærmere!