Notisblokka har blitt voksen. Foto: Per Ervland
Notisblokka har blitt voksen. Foto: Per ErvlandVis mer

Boogie Board

Notisblokka som aldri tar slutt.

IFA 2011: Hvis du er lei av å ha kjøkkenet nedplastret av gule post-it-lapper kan Boogie Board være din digitale redning.

Digital notisblokk

Boogie Boardet er rett og slett en digital notisblokk som nesten aldri går tom. Enheten har et trykkfølsomt panel på 10,5-tommer, hvor du kan notere ned beskjeder eller lage tegninger til du ikke orker mer. Notatene kan skrives med den medfølgende styluspennen, men det går heldigvis også fint å bruke fingrene.

Når beskjeden er mottatt, og du skal skrive en ny trykker du ganske enkelt på knappen på toppen, og skjermen nulles ut. Det innebydge batteriet skal forøvrig holde koken i over 50.000 tømminger, noe som er mer enn nok for de aller fleste av oss. I praksis holder den da i godt over 30 år, dersom du i snitt tømmer skjermen fire ganger daglig.

Merk deg at den versjonen som er til salgs nå, og som du også ser i videoen under, er en engangsenhet. Når du har nullet ut notatet eller tegningen din, er det altså borte for alltid. I slutten av oktober kommer imidlertid neste versjon, som også lar deg lagre innholdet - og ikke minst overføre beskjedene til andre enheter. Hvis det er muligheter du vil ha, må du altså vente litt til.

Artikkelen fortsetter under annonsen


Dagens enhet selges allerede i Norge til rundt 350 kroner, akkurat nå er den riktignok utsolgt, men du får også kjøpt den fra Amazon.

 Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer