B&O med intuitivt musikksystem

Lærer seg hva du liker.

<b>LÆRER DEG Å KJENNE:</b> BeoSound Moment gir deg valget mellom enkel betjening og avansert læring av dine musikkvaner. Foto: B&O
LÆRER DEG Å KJENNE: BeoSound Moment gir deg valget mellom enkel betjening og avansert læring av dine musikkvaner. Foto: B&O Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det finnes musikkelskere som alltid vet hva de skal høre på. Og så finnes det de som ikke helt vet, men som blir veldig glade når favorittlåten kommer.

Det er trolig den siste gruppa danske B&O (Bang & Olufsen) satser på når de nå lanserer BeoSound Moment, et trådløst musikksystem som bare samarbeider med B&Os egne høyttalere.

LES OGSÅ: Slik blir B&Os nye, «billige» høyttalersystem

- BeoSound Moment introduserer en ny, intelligent funksjon som tilpasser seg dine lyttemønstre og velger musikk eller radioprogrammer som passer med den aktuelle ukedagen og tiden på døgnet. Den avanserte PatternPlay funksjonen lagrer automatisk dine musikalske preferanser og gjør lytteopplevelsen både kjent og utforskende, heter det i en pressemelding som selskapet sendte ut etter presentasjonen på CES-messen i Las Vegas i natt norsk tid.

Se presentasjonvideoen fra B&O:

Lærer seg smaken din

Over tid vil systemet ifølge B&O lære seg hva du liker, slik at sjansene for at musikken som passer til humør, tid og sted dukker opp øker.

Og ikke nok med det: Jo nærmere sentrum av det fargerike humør- og stemningstyrte styrehjulet på fjernkontrollens skjerm du beveger fingeren, desto næmere kommer du favorittlåtene dine.

LES OGSÅ: TEST: BeoPlay H6 hodetelefoner

Mer enn ordmagi?

Dette håper vi på å få teste i praksis så snart som mulig, men foreløpig må vi bare ta B&Os egne ord for at dette er mer enn ren ordmagi.

Heldigvis bidrar selskapet også med litt konkret informasjon.

Det dreier seg altså om et trådløst musikksystem a la Sonos, Heos og andre der ute. men til forskjell fra mer mer fleksible konkurrenter fungerer BeoSound Moment bare med B&Os eget utstyr. Og da bare utstyr av nyere dato.

Musikken hentes fra Deezer, en konkurrent til Spotify.

LES OGSÅ: Slik er BeoLab 17, 18 og 19

Fjernkontroll i tre og glass

Fjernkontrollen har to sider. Den ene er laget av tre, og gir deg enkel tilgang til musikkken med ett trykk. Den andre inneholder mer avanserte velgefunksjoner, og også den intuitive delen som beskrevet ovenfor.

BeoSound Moment-kontrolleren kommer til B&O-forhandlerne 1. februar, og prisen vil være i B&O-klasse: 17.500 kroner.