Foto: BEL
Foto: BELVis mer

Billig MP3 discman

Med en MP3 discman fra Likko kan du pakke bort din gamle walkman for godt. Den lille spilleren leser brente MP3-plater i tillegg til vanlige CDer, i tillegg får du innspillingsmuligheter. Det beste av alt er at den ikke koster mer enn en vanlig discman!

De fleste bærbare MP3-spillerne som finnes på markedet i dag, lagrer musikken til små minnekort. Ulempen med disse minnekortene er at de har svært begrenset lagringsplass, i tillegg til at teknologien er dyr. Et 32 MB minnekort koster gjerne bortimot tusenlappen, og gir deg en knapp halvtime med musikk.

Generasjonsskifte innen MP3-spillere?

Den lille MP3-spilleren fra Likko veier ikke mer enn en hamburger, men har spesifikasjoner som vil glede de fleste musikkentusiastene. Den lar deg nemlig spille både vanlige musikk-CDer og brente CDer med MP3-filer. Her får du altså plass til godt over ti timer musikk i god kvalitet, på en plate som du får kjøpt for noen få kronestykker. Den leser også CDRW-plater, slik at du kan fjerne og legge til spor fra samme CD. Spilleren ble gitt beste karakter av MP3.com.

Denne spilleren fra Likko er med på å skape et virkelig gjennombrudd for MP3-spillere. Så langt har mange vegret seg mot å kjøpe siden lagringsmedia har vært for dyrt

Nyttige tilleggsfunksjoner

I tillegg til å lese CDer, er spilleren utstyrt med en opptaksfunksjon som lar deg spille inn lyd via en innebygget mikrofon. Du får plass til åtte-ni minutter med opptak i minnet. Det blir ikke oppgitt hvor lang spilletid du kan forvente ved bruk av de medfølgende oppladbare NI-MH batteriene, men uansett er det bare å plugge kontakten i veggen for å lade dem igjen.

Hvis du er glad i å lytte til musikk under trening eller annen aktivitet, er det gledelig at spilleren har anti-shock minne for 45 sekunder.

I trendy, blå utførelse. Kanskje tid for å bytte ut din gamle discman? Foto: BEL
I trendy, blå utførelse. Kanskje tid for å bytte ut din gamle discman? Foto: BEL Vis mer

LCD-skjermen viser kun nummeret på spilles, basert på alfabetisering av filnavn. Derfor kan det være en god ide å lage din egen innholdsfortegnelse, for eksempel i omslaget. Fra produsenten oppgis at neste generasjon også vil vise navnet på sporene. For øvrig støtter spilleren vanlige funksjoner som gjentakelse av spor, tilfeldig utvalg og programmering av rekkefølge.

Tilgjengelig nå – I Norge!

Oppdatert: Spilleren importeres til Norge av Iftek ANS i Larvik, og markedsføres her hjemme under navnet Lennox. Prisen er oppgitt til 1600 kroner + mva. Hvis du ønsker å kjøpe spilleren, eller ønsker informasjon om forhandlere, ta kontakt med Iftek på tlf 33 17 93 93. Ta også en titt på Ifteks hjemmesider.