Billig bærbar fra Best

Billig bærbar fra Best

Best 4800x er den billigste bærbare PCen DinSide har testet til nå. For 15.900 kroner får man en PC med TFT-skjerm og Pentium MMX-prosessor.

Publisert

Best 4800x er på ingen måte noen avansert maskin. Med sin 166 MHz Pentium MMX-prosessor befinner den seg ytelsesmessig ganske langt nede blant våre testede modeller. Likevel er dette en maskin som vil være interessant for mange brukere.

Best er ikke av de mer kjente leverandørene av bærbare PCer her i landet. Målet deres er tydeligvis likevel å gjøre seg bemerket, først og fremst ved å konkurrere på pris mot de mer anerkjente PC-produsentene. Best 4800x er vellykket i så måte, men har visse mangler. Først og fremst trenger maskinen definitivt mer minne enn de 16 megabytene som er installert. I tillegg er harddisken på 1,66 gigabyte relativt liten sammenlignet med det meste man finner i bærbarmarkedet. Mange potensielle kjøpere vil likevel føle at dette er nok.

Les hele testen av Best 4800x

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer