Billig 4-megapixels kamera fra HP

Kompakt modell med 4 megapixels, 3x zoom fra Pentax og dokkingstasjon.

Billig 4-megapixels kamera fra HP

Photosmart 812 er det første digitale kamera fra HP med 4 megapixels oppløsning. Det er dessuten det første til å inkludere HP Instant Share teknologi, som gir brukeren mulighet til selv å bestemme hvordan bildene skal anvendes. Inntil 14 ulike mottakere kan defineres, deriblant epostaddresser og skrivere, som automatisk kan motta bilder neste gang brukeren kobler kameraet til PC-en eller til dokkingstasjonen HP Photosmart 8881.

Pentax i kulissene

HP Photosmart 812 tilhører en serie nye produkter for digitale bilder, deriblant skannere, PC-er, PDA-er, foto- skrivere, DVD-brennere osv. Kameraet leverer fire millioner punkters oppløsning og er utstyrt med et 3x Pentax zoomobjektiv og 7x digital zoom.

PhotoSmart 812 kan dessuten gjøre opptak av video og lyd, med inntil et minutt lange videosekvenser. Det er også videoutgang med mulighet til å vise bildene som et lysbildeshow, men den store nyheten er dokkingstasjonen med USB grensesnitt for enkel overføring av bilder til en PC eller en kompatibel skriver. Dokkingstasjonen vil dessuten lade det oppladbare NiMH batteriet. To alkaliske LR6/AA- type batterier kan alternativt benyttes.

Billig

HP Photosmart 812 og HP Photosmart 8881 blir solgt som separate enheter i USA og vil få en veiledende pris omkring 600 og 80 dollar (hhv. ca. 5.500 og 750 kroner). Pris og leveringstid i Norge er ikke kjent i øyeblikket.